torsdag den 2. december 2010

2. december



Shizzz så blev det den anden december, og hvorfor ikke det var jo den første i går. Det er i og for sig meget logisk 1,2,3,4,5 osv. kronologien passer og det gør det nemmere for os at forstå "at tiden går", derfor var der noget der opfandt den gregorianske kalender. Desværre er det lidt en forkert opfattelse at "tiden går", nej vi bevæger os istedet lineært frem i tiden, det er der nok ingen kalendermennesker, der har formået at omsætte til et menneskeligt perceptionabelt (whatever) system. Ikke engang Mayaerne, og der forstår jeg egentlig ikke, at hvis der er så mange problemer med at den kalender er for kort - hvorfor er der så ikke nogen der bare forlænger den lidt?
Vi havde nogenlunde samme problem i år omkring årskiftet 1999 - 2000, hvor alle troede at alverdens computere brød sammen idet tiden skiftede, det viste sig at computerne klarede det helt ok, og at vi derfor bør lade være med at tænke for meget selv, og skabe overtro og frygt, og i stedet stole på at computere nok skal løse problemerne, det er jo gået fint i fiktionen (hrm hrm Matrix I Robot etc.)

Nå jule historien:
"Nisserne i udkantsdanmark vågnede op til et smukt sneklædt landskab, og nissefar, der havde en ekstremt rød og gammel nissehue, da han ..."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar