tirsdag den 7. december 2010

2010, hvilket år!

Ja så er tiden kommet. Året rinder ud og et nyt står for døren (kliché, kliché, kliché).

Traditionen tro er det nu så småt blevet tid til de årlige hitlister, best of 2010, årets hold, og opsamlinger i hoved og røv. Hvilken film var den bedste? Hvilken fodboldspiller? Album? Kunstner? Piskeris?
Men også næste år vurderes og det gjorde den kære Le Gammeltoft mig især opmærksom på. Således laver BBC hvert år en "shooting star" liste over, ja, de kommende stjerner vurderet af folk, der tidligere har spottet Keane, 50 Cent, Mika og andre. Spændende? Det næste kuld ørehængere kan således findes her:

http://www.bbc.co.uk/music/soundof/2011/

Er man mere til at høre om det forgangne års TV-serier kan man her se Stephen Kings top 10, hvor vi blandt andet finder en lidt speciel 8. plads (måske):

http://filmz.dk/stephen-king-afsloerer-sine-10-favoritserier-i-2010 (man kan endda følge et link i linket til SK's film top 10)

For nu lige at berøre denne bemærkelsesværdige 8. plads, så skulle man da være en lort, hvis ikke man lige kunne håbe på en inspiration herfra til et kommende værk i Stephen King-stil selvfølgelig.

Hvis man derude har nogle gode, interessante lister, så kunne man da godt lige tage at dele!

Wayne's helt egen top 10
Og selvfølgelig vil jeg da udgive min egen top 10 på bedste David Letterman facon, men da året ikke er helt slut endnu, vil jeg gemme den til senere på måneden. Hvis i lyster, i tøjgenstande, til at gøre det samme, feel free!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar