mandag den 20. december 2010

20. december - Sjove navne

Af uransaglige årsager valgte jeg den. 14 december et indlæg med Eksempler på sjove navne delvist på grund af Habittens indlæg selv samme dato, kaldte mig i et samråd, i en efterlysning af en samlet kontekst og mening i disse juleindlæg, yderligere efterlyste han en forklaring på hvem geden var. Og nej dette indlæg afslører det ikke, det kan derimod afsløres at ingen af de personer med sjove navne der herefter nævnes er geden. Det kan dog ikke udelukkes at geden har et sjovt navn. Men altså det var netop et sjovt navn der også initierede dette indlæg, der simpelthen ikke skal andet (i henhold til indlægget den 14. december og ikke geden) nemlig den babylonske konge:

Nebukadnesar 2., han byggede De hængende haver til sin kone, et a verdens syv vidundere (de henægende haver, og ikke kone... .... eller .... geden), han byggede dem ganske vidst ikke selv. Navnet er super sjovt af en eller anden grund og han var ikke engang den første med det navn.

Gro Hammerseng, hun kan spille håndbold for nordmændende, men navnet er underligt.

Poul Erik Skammelsen - det er underligt, at man kan hedde skammelsen. Søn af en skammel. B-R-E-aking News.

Lars Larsen, ganske borgerligt og dansk. Men helt ærligt Lars i anden potens.

Din mor, din mors navn er underligt.

Lene Espersen, mærkeligt.

Morten Messerschmit. tysk jagerfly.

Din mor igen, virkelig underligt navn.

Kupik Kleist. Formand for det grønlandske selvstyre (muligvis stadig). Det lyder sjovt, hvis man læsper når man siger det.

Jes Dorph Pedersen, satme underligt navn.

Kenneth Plummer

Troels Abrahamsen (Søn af Abraham eller hvad, altså ham Abraham?)

Yolanda

Finn åååst Andersen

Swetlana den anden af Skåne

Bertel Haarder

Franz - Fritz Fupmager

Quwwww

Dorun Sweinsdottir - Skipperskole chef i Island

Karsten

Hartling

Anker Jørgensen

Anker Boye

Lars Løkke

Poul Nyrup

Anders Fogh

Sauron

José

MadsMug

Thomas Bjørn

Yumyum

Lina Rafn

Stig Rossen

Johan Wohlert

Scherlock Holmes

Yrsa

André3000

Aflagt Postordre

Karen Blixen

Peter Tanev

Jürgen (Habermass)

Pål Hatman - norsk sociolog med speciale i afsidesliggende fiskelejre i norske fjorde.

Pierre Bourdiu

Jean Paul, din mor, Sartre

Mahatma Gandhi

Torsten Laen

Wilbeck

Pytlick

Huxi Bach - Radiovært

Johann Sebastian Bach- Komponist

Lars Bach - Landmand

Friedrich "Niller" Nietzsche

Lolland

og sidst men ikke mindst, en neutronstjerne (det brune dværge vidst nok, eller noget) jeg mødte i byen her forleden:

Jenz Krisitan den brune dværg med de lange arme og de grønne negle.

Ja det var jo et herligt lødigt og på mange måder funktionelt indlæg.

"Nisserne i udkantsdanmark vågnede op til et smukt sneklædt landskab, og nissefar, der havde en ekstremt rød og gammel nissehue, da han jo var den øverste myndighed i nissefamilien, ganske vidst bortset fra gammelnissen, der havde en endnu rødere hue, samtidig var han anset som en af de vigtigste nisser (altså gammelnissen), fordi han hvert år d. 15 december kl 17.32 siden år 0 havde reddet julemanden fra at blive kvalt i en mandel fra mandelsorbeten, som han (julemanden og ikke geden) elskede to enjoy at this particular date, anyhow Santa Claus was happy with the old elf's help and therefore awarded him the meget røde nissehue, som var rødere end nissefars, der (altså nissefar og ikke huen [eller geden!]) i dette øjeblik var på vej over gårdspladsen, der var belagt med fine brosten fra det gamle Babylon, for at hente mælk til risengrøden, lidet anede han, at gårdens ejere var hastet bort og at bulldozerne var på vej imod gården for at anlægge den motorvej, som Lille Lars havde besluttet skulle anlægges for at tilgodese hans vestjyske vælgersegment (Venstres grundsten landmændende), som havde truet med at opgive al støtte til den synkende skude (Regeringen og ikke geden), hvis de ikke fik et supersygehus (hvad definerer egentlig et super sygehus, udover at det skal ligge i Gørsted, eller hvad den by hedder, whatever, det skal nok være super stort) og en motorvej, der vil blive så lidet befærdet at der kan spilles tennis på den (her er faktisk tale om at den onde tennis lobby i høj grad har påvirket regeringen for at få udviklet nye talenter, hvad de færreste nok ved), og han (nissefar) fortsatte således ufortrødent ind over gårdspladsen (ganske uvidende om de tusindvis af gifttønder Karen Elleman var ved at spille nedover ham, og uvidende om de trøkfugle der forstyret af store vindmøller i klitterne styrtede imod ham) i et hastigt tempo, der fuldstændigt fik ham til at overse alle faretegn ved den finanskrise, der truede med at ødelægge hele hans (og Finn Nørbygaards, men ikke gedens) økonomi på grund af uholdbare aktieposter i et tvivlsomt IT selskab....

2 kommentarer:

  1. Hmm..-MADSMUG?! Et fint og ellers velvalgt navn når man skal finde et term, der begynder med M i en navneleg i 8. klasse!

    Ellers synes jeg også, at din mors navn er underligt.

    SvarSlet
  2. Han var fandeme nice ham med de lange arme!

    SvarSlet