søndag den 19. december 2010

Den nye Klunset


Som i kære læsere nok har opdaget, så er der jo sket et par ændringer på denne vores lille blog. Udover de mange indlæg og det nye friske design, så er der også et par små kasser jeg frygteligt gerne vil diskutere.

Kig på venstre side af skærmen. Facebook! Lidt mod de uskrevne regler om blog-skriveri er der oprettet en side for bloggen på fjæseren, hvor man kan følge med i hvornår de seneste indlæg er lagt op, helt uden at klikke hele vejen ind på bloggen. Smart ikke? Og så kan man jo vise alle sine bedsteste venner at man får fodder til eftertanke hos gutterne fra Klunset. Og så ved vi da også at der er nogen der synes godt om os.

Bliv i venstre side, men kig længere ned indtil du ser listen over de 5 mest besøgte blog indlæg. Her ser du at vores kritik af samfundet og intellektuelle overvejelser om livet er noget folk vil ha' men de kommer til at klikke sig ind på sider med store balder og svulmende øjne.

Kig bare lidt længere ned og der ser du at Buksens links er blevet udvidet med 6 nye henvisninger til hjemmesider. ADVARSEL, hvis du på nogen måde mener at du ikke har tid nok til alle de ting du vil nå, så lad for guds skyld være med at undersøge disse links.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar